Pause video

Meistä

Kattavaa osaamista jo yli 70 vuotta

Ota meihin yhteyttä

Tamperelaista tekstiiliosaamista taivaalta työvaatteisiin

Sinulla on visio. Idea tuotteesta. Meillä on kaikki, mitä sen toteuttamiseen tarvitaan. Tuotekehityksen ammattilaisemme ovat vuosien mittaan nähneet kaiken – ja tarttuvat silti innokkaasti jokaiseen uuteen haasteeseen. Materiaali- ja tarvikevalikoimamme kattaa useimmat tarpeet. Koneemme mahdollistavat monenlaiset työt, ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä kattava luvituksemme varmistavat, että mikään sovellus ei ole liian vaativa. Tämä tekee SNT-Groupista ainutlaatuisen, yhden luukun tekstiiliasiantuntijan tuotteesi tueksi.

Ota meihin yhteyttä

Ensiaskeleet menestykseen

Sodanjälkeinen Suomi kärsi monista puutteista. Tärkeiden tekstiiliteollisuuden tarvikkeiden saanti oli turvattava. Nämä olosuhteet antoivat alkusysäyksen SNT-Groupin syntyyn vuonna 1948.

Laajaa palvelua

SNT-Group on kasvanut vaatimattomasta alusta yli 60 teollisuudenalaa palvelevaksi tekstiiliasiantuntijaksi, jonka liikevaihto on 10 miljoonaa euroa. SNT-Groupilla on yli 60 työntekijää Suomessa ja Virossa, ja se on edelleen ylpeä varmoista toimituksista, luotettavista palveluista ja pitkäaikaisista asiakassuhteista – 20 vuoden asiakkuudet eivät ole mitenkään tavattomia.

Ihmiset osaamisen takana

SNT-Group on ylpeä myös pitkistä työsuhteistaan. Luja sauma on kaiken alku ja juuri, ja ammattitaitoisen ompelijan tai leikkaajan tuomaa arvoa on vaikea mitata rahassa. Kokeneet kaavoittajamme elävät ja hengittävät tekstiilialan haasteita. Myyjämme näkevät itsensä ratkaisijoina. Yhdessä me katamme tekstiilialan kaikki osa-alueet.

Asiakkaamme