Virta

Virta-istuinsuojasarjan materiaalina on käytetty kestävää kudottua polyesteriä. Uusi ja moderni istuinsuojasarja antaa uuden säväyksen vanhempaankin autoon ja kohentaa ajomukavuutta.

Tilauslomake

Virta

Virta-istuinsuojasarjan materiaalina on käytetty kestävää kudottua polyesteriä. Uusi ja moderni istuinsuojasarja antaa uuden säväyksen vanhempaankin autoon ja kohentaa ajomukavuutta. Kestävästä ja helppohoitoisesta Virta-istuinsuojasarjasta pienet tahrat irtoavat kevyesti ja tarpeen tullen sarjan voi pestä koneessa (30°C). Istuinsuojasarja myöskin pidentää auton alkuperäisen verhoilun ikää. Kun sarja poistetaan, niin alta paljastuu jälleen auton vahingoittumaton alkuperäisverhoilu.

Virta-kangas on tunnultaan ja ulkonäöltään raikas sekä tyylikäs. Mallin keskiosassa on kohokuvioitu (electroweld) kangas ja reunaosat ovat samansävyistä sileää kangasta. Malliin on saatavilla tällä hetkellä vain tummanharmaa värivaihtoehto. Pyydä materiaalista mallipala, ellet ole aivan varma vastaako väri toiveitasi.

Mallikohtaiset istuinsuojasarjat on mitoitettu tarkasti auton istuimiin sopiviksi, jolloin tuloksena on täydellisesti istuvat suojat. Suunnittelussa huomioidaan kaikki istuimien alkuperäiset toiminnot, kuten kallistukset ja erilaiset säätömahdollisuudet. Merkkikohtaisia istuinsuojia on saatavana myös automalleihin, jotka on varustettu istuimien sivuturvatyynyillä. Kaavoja löytyy tällä hetkellä jo yli 3500 eri automalliin.

Sarja sisältää suojat etu- ja takaistuimiin, mahdollisiin lisäistuimiin, niskatukiin sekä käsinojiin. Istuinsuojiin on myöskin mahdollista tilata mm. etuistuimien taustan lehtitaskut ja vahvikkeet (keinonahkaa).

Istuinsuojasarjalle myönnetään 1 vuoden takuu.

Kaavaluetteloon

Materiaalivaihtoehdot

Florida Painettu

Florida Sileä

KN11

Täytä lomake

Sopivan istuinsuojan löydettyäsi, täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä. 

Huom. Yksityisasiakkaita palvelee kumppanimme Polar Autovaruste.

Kaavaluettelosta voit tarkistaa, mikäli automallille löytyy jo valmis kaava tuotannostamme. Pääset kaavaluetteloon tästä. 

Tiedätkö jo tarkalleen, mitä tarvitset? Voit ladata istuinsuojien tilauslomakkeen (pdf), täyttää kaikki tilaukseen tarvittavat tiedot ja lähettää sen meille osoitteeseen: sales@snt-group.fi

Kaavaluettelo

Our partner Polar Autovaruste in Finland

Retail sales of seat covers and other automotive products to consumers

Go to Polar Autovaruste website

Production pattern catalogue for seat covers

Istuinsuojien kaavaluettelo (in Finnish)
Tammers tailor made brand-specific seat covers for cars, vans, trucks and minivans. You can find the availability for your car in the production pattern catalogue.

The seat covers are made to order and normally have a delivery time of two weeks.

Open catalogue