Forte

Forte-istuinsuojasarjan materiaalina on käytetty kestävää polyesteriplyysiä. Forte-kangas on tunnultaan ja ulkonäöltään plyysimäinen.

Tilauslomake

Forte

Forte-istuinsuojasarjan materiaalina on käytetty kestävää polyesteriplyysiä. Forte-kangas on tunnultaan ja ulkonäöltään plyysimäinen. Forte-materiaalin kankaan kuvioinnista (harmaa pohja, musta-valkokuviot) eivät pienet likatahrat helposti erotu, ja näin ollen materiaali onkin ihanteellinen juuri työkäytössä oleviin autoihin. Myöskin materiaalin kestävyys on erittäin soveltuva juuri työkäyttöön. Istuinsuojasarjan istuin- ja selkäosat valmistetaan kankaasta, muut osat (sivut ja takaselkä) valmistetaan sävyyn sopivasta keinonahasta (tummanharmaa).

Uudet istuinsuojat antavat uuden säväyksen vanhempaankin autoon ja kohentaa ajomukavuutta. Kestävästä ja helppohoitoisesta Forte-istuinsuojasarjasta pienet tahrat irtoavat kevyesti ja tarpeen tullen sarjan voi pestä koneessa (30°C). Istuinsuojasarja myöskin pidentää auton alkuperäisen verhoilun ikää. Kun sarja poistetaan, niin alta paljastuu jälleen auton vahingoittumaton alkuperäisverhoilu.

Mallikohtaiset istuinsuojasarjat on mitoitettu tarkasti auton istuimiin sopiviksi, jolloin tuloksena on täydellisesti istuvat suojat. Suunnittelussa huomioidaan kaikki istuimien alkuperäiset toiminnot, kuten kallistukset ja erilaiset säätömahdollisuudet. Merkkikohtaisia istuinsuojia on saatavana myös automalleihin, jotka on varustettu istuimien sivuturvatyynyillä. Kaavoja löytyy tällä hetkellä jo lähes 4000 ajoneuvoon.

Sarja sisältää suojat etu- ja takaistuimiin, mahdollisiin lisäistuimiin, niskatukiin sekä käsinojiin. Istuinsuojiin on myöskin mahdollista tilata mm. etuistuimien taustan lehtitaskut ja vahvikkeet (keinonahkaa).

Istuinsuojasarjalle myönnetään 1 vuoden takuu.

To pattern catalogue

Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, quisque ullamcorper risus dis orci elementum iaculis volutpat, placerat metus etiam cursus fermentum mus. Lacinia tellus nam platea tincidunt porttitor massa urna aliquet, cursus ultrices felis mattis aenean ornare hendrerit.

Kaavaluettelo

Our partner Polar Autovaruste in Finland

Retail sales of seat covers and other automotive products to consumers

Go to Polar Autovaruste website

Production pattern catalogue for seat covers

Istuinsuojien kaavaluettelo (in Finnish)
Tammers tailor made brand-specific seat covers for cars, vans, trucks and minivans. You can find the availability for your car in the production pattern catalogue.

The seat covers are made to order and normally have a delivery time of two weeks.

Open catalogue