Fantasy

Kestävästä polyesteriplyysistä kotimaisena käsityönä valmistettu Fantasy –istuinsuojasarja uudistaa ohjaamon ilmeen.

Tilauslomake

Fantasy

Kestävästä polyesteriplyysistä kotimaisena käsityönä valmistettu Fantasy –istuinsuojasarja uudistaa ohjaamon ilmeen. Uudet istuinsuojat antavat hienostuneen säväyksen vanhempaankin autoon ja kohentavat ajomukavuutta. Kestävästä ja helppohoitoisesta Fantasy -istuinsuojasarjasta pienet tahrat irtoavat kevyesti ja tarpeen tullen sarjan voi pestä koneessa. Istuinsuojasarja pidentää auton alkuperäisen verhoilun ikää. Kun sarja poistetaan, niin alta paljastuu jälleen vahingoittumaton alkuperäisverhoilu.

Mallikohtaiset istuinsuojasarjat on mitoitettu tarkasti auton istuimiin sopiviksi, jolloin tuloksena on täydellisesti istuvat suojat. Suunnittelussa huomioidaan kaikki istuimien alkuperäiset toiminnot, kuten kallistukset ja erilaiset säätömahdollisuudet. Merkkikohtaisia istuinsuojia on saatavana myös automalleihin, jotka on varustettu istuimien sivuturvatyynyillä.

Värivalikoimasta löydät varmasti sinua miellyttävän vaihtoehdon. Sarja sisältää suojat istuimiin, mahdollisiin lisäistuimiin, niskatukiin sekä käsinojiin. Istuinsuojiin voi lisäksi tilata mm. etuistuimien taustan lehtitaskut.

Värjäysteknisistä yms. syistä kankaan todellinen väri voi poiketa kuvassa olevasta väristä. Pyydä materiaalista mallipala, ellet ole aivan varma vastaako väri toiveitasi.

Kaavoja löytyy tällä hetkellä tuhansiin automalleihin.

Istuinsuojasarjalle myönnetään 1 vuoden takuu.

Kaavaluetteloon

Materiaalivaihtoehdot

CLA9

CLA6

CLA5

CLA4

CLA3

KN11

KN1

Täytä lomake

Sopivan istuinsuojan löydettyäsi, täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä. 

Huom. Yksityisasiakkaita palvelee kumppanimme Polar Autovaruste.

Kaavaluettelosta voit tarkistaa, mikäli automallille löytyy jo valmis kaava tuotannostamme. Pääset kaavaluetteloon tästä. 

Tiedätkö jo tarkalleen, mitä tarvitset? Voit ladata istuinsuojien tilauslomakkeen (pdf), täyttää kaikki tilaukseen tarvittavat tiedot ja lähettää sen meille osoitteeseen: sales@snt-group.fi

Kaavaluettelo

Our partner Polar Autovaruste in Finland

Retail sales of seat covers and other automotive products to consumers

Go to Polar Autovaruste website

Production pattern catalogue for seat covers

Istuinsuojien kaavaluettelo (in Finnish)
Tammers tailor made brand-specific seat covers for cars, vans, trucks and minivans. You can find the availability for your car in the production pattern catalogue.

The seat covers are made to order and normally have a delivery time of two weeks.

Open catalogue