Yritys 2017-04-05T11:00:52+00:00

Yritys

SNT-Group Oy:n liiketoiminta muodostuu Ulkohankinta Oy:n, Suomen Nauhatehdas Oy:n ja Lankatuonti Oy:n liiketoiminnoista. Yhtiöiden Viron toiminnot yhdistyvät yhdeksi yhtiöksi, SNT-Group Eesti Oü:ksi.

Tämä laajeneva yritysverkko mahdollistaa teollisten prosessien ja kaupallisten aktiviteettien toteuttamiseen laajalla alueella. Näin voimme olla asiakkaidemme mukana nopeasti muuttuvassa ja kansainvälistyvässä toimintakentässä.

 

SNT ACCESSORIES

SNT-GROUP-EESTI

Suomen Nauhatehdas valmistaa komponentteja ja raaka-aineita erityisesti vaatetus-, jalkine- ja huonekaluteollisuudelle, mutta myös monille muille toimialoille. Monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä valikoima sekä laatujärjestelmämme varmistavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

 


 

SAFEPLAST
SAFEPLAST NA

Safeplast Oy valmistaa ja myy letkunsuojia ja letkujen niputustuotteita erilaisiin käyttökohteisiin. HD polyeteeni spiraalit ja tekstiilisuojasukat tarjoavat taloudellisen suojan niin ihmisille kuin hydrauliikka- ja pneumatiikkaletkuillekin.

 


 

TUPLER
TUPLEX RUS

Upofoor Tuplex on uuden sukupolven alusmateriaali parketille ja laminaatille. Se muodostuu yhdestä tiiviistä ja yhdestä huokoisesta polyeteenikalvosta ja niiden välissä olevista polystyreenirakeista. Rakenteensa ansiosta tuote on pysyvästi joustava sekä siisti ja helppo asentaa.